arrowTerug naar overzicht
Goed nieuws én vers van de pers:

Sneller dan verwacht zijn wij trots en verheugd u te informeren dat per 1 augustus 2018 Qualified2Produce en Care2Contact nóg intensiever samen zullen gaan werken.

Vanaf die datum zullen wij samen verder gaan onder de vlag van Care2Contact.

Ook voor deze datum werkten beide organisaties al nauw samen. Zo maakte Qualified2Produce bijvoorbeeld al jaren gebruik van BOOST (het online klantcontactplatform van Care2Contact) en sparden wij regelmatig over nóg betere dienstverlening voor de klanten van beide bedrijven.

De missie en visie van beide bedrijven bleken dermate goed bij elkaar te passen, dat er is besloten samen verder te gaan. Vanzelfsprekend heeft het samengaan ook voordelen voor beide partijen (en dus voor onze opdrachtgevers) als het aankomt op kennis, kwaliteiten en ervaring.

Qualified2Produce is (en blijft ook onder de vlag van Care2Contact) gevestigd in Vianen en is een specialist op het gebied van zakelijke acquisitie. Zij hebben daarin de afgelopen jaren bewezen van toevoegde waarde te zijn, juist door het anders te doen.

Bij Care2Contact (sinds 2013 actief vanuit Heerhugowaard) is het onze missie waarde toe te voegen aan klantcontact, in welke vorm dan ook. Wij geloven namelijk dat een onderneming het verschil maakt in klantcontact. Goed klantcontact betekent een betere business, en juist daarom is het ons er alles aan gelegen u hierbij te ondersteunen.

Door deze samenvoeging zijn wij ervan overtuigd dat wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn. Dus op naar een mooie gezamenlijke toekomst waarin wij de komende tijd de synergie voordelen gaan benutten om onze dienstverlening voor u verder uit te breiden en te verbeteren!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wat dit voor u als opdrachtgever betekent? Wij zijn uiteraard bereikbaar op de manier die u het best past (mail, telefoon, whatsapp, onze website etc), ook tijdens deze vakantieperiode!

Zie ook deze blog berichten