Over ons
Care2Contact is actief sinds 2013 en bestaat inmiddels uit een team van ruim 30 specialisten die u in de hedendaagse wereld van het klantcontact ondersteunen. Omdat wij ons als geen ander bewust zijn dat ons succes afhangt van onze medewerkers zetten we juist hier een stapje extra. Bij Care2Contact draait alles om de kernwaarden samen groeien, klantgericht, innovatief en flexibel zijn. Bij Care2Contact is het onze missie waarde toe te voegen aan klantcontact, in welke vorm dan ook. Wij geloven namelijk dat een onderneming het verschil maakt in klantcontact. Goed klantcontact betekent een betere business. En juist daarom is het ons er alles aan gelegen u hierbij te ondersteunen.

Dat doen wij door het faciliteren van diensten en producten die het op het juiste moment in contact komen en blijven met (potentiële) relaties vergemakkelijkt. Deze tools zijn eenvoudig, slim en snel in gebruik. In ons werk staan uw doelstellingen, personeel en relaties centraal en werken wij op basis van meten (inzicht) = weten en ontwikkelen = groeien. Wij zijn daardoor voortdurend bezig met (door)ontwikkelen en introduceren van vernieuwende concepten, innovaties en houden trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Dit heeft geresulteerd in een krachtige visie op klantcontact.

Door een forse groei in opdrachtgevers hebben wij in 2016 een nieuw pand betrokken aan de W.M. Dudokweg 9d in Heerhugowaard. Ons persoonlijke en transparante karakter is terug te vinden in ons kantoor, dat met veel glas prettig en open is. In augustus 2018 zijn Care2Contact en Qualified2Produce gefuseerd. De missie en visie van beide bedrijven bleken dermate goed bij elkaar te passen, dat er is besloten samen verder te gaan. Qualified2Produce zal zijn activiteiten onveranderd voortzetten, echter nu onder de vlag van Care2Contact. Care2Contact heeft daarmee vanaf 1 augustus 2018 twee vestigingen, de oorspronkelijke vestiging in Heerhugowaard en een vestiging in Vianen. Door deze samenvoeging kunnen wij u en anderen nog beter van dienst zijn!

Benieuwd? Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met u!
Evert Jan Affourtit

EigenaarEvert Jan heeft in 2013 Care2Contact opgericht. Vanuit zijn dagelijkse werkzaamheden bij een grote verzekeraar zag hij de wereld van klantcontact in een rap tempo veranderen en konden veel externe partners niet leveren wat hij nodig had, dus besloot hij het zelf te gaan doen. Evert Jan denkt graag mee met de ondernemer en geeft daarbij ongezouten zijn mening. Onze opdrachtgevers omschrijven hem als persoonlijk en betrokken, met een maximale focus op het resultaat van de opdrachtgever. Plezier in wat je doet is daarbij de rode draad. Evert Jan krijgt energie als hij mensen kan ontwikkelen en ze laten inzien dat ze zelf veel meer invloed op het eindresultaat hebben dan ze denken.

Thomas Bläcker

Manager Sales & MarketingIn 2015 heeft Thomas de overstap gemaakt naar Care2Contact. Thomas heeft uitgebreide ervaring in de financiële dienstverlening, maar kent inmiddels de automotive ook goed. Met zijn directe aanpak en ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit zorgt hij ervoor dat het eindresultaat behaald wordt. Door zijn no-nonsense aanpak tijdens gesprekken, weet hij goed tot de kern van de uitdaging te komen, en snel tot een concreet plan te komen om de oplossing te realiseren.

Hans Berkhout

Manager ICT en ProjectenHans is vanaf het begin betrokken bij Care2Contact. Naast de volledige inrichting van de (telemarketing)projecten houdt Hans zich bezig met het door ontwikkelen van ons BOOST-platform. Belt u met Care2Contact is de kans groot dat u Hans aan de lijn krijgt. Hans krijgt energie als hij ervoor kan zorgen dat andere mensen hun werk makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger kunnen doen door het bouwen van slimme oplossingen.

Xavier Veyrier

Senior Klantcontact SpecialistEen vaste waarde binnen het telemarketing team. Xavier is al sinds 2014 werkzaam bij Care2Contact. Naast de inrichting van projecten, maakt Xavier ook de nodige afspraken in de automotive projecten. In de uren die hij niet belt werkt hij nieuwe collega’s in, is hij vraagbaak en houdt hij de overige collega’s in de belzaal scherp. Hij vindt het leuk als hij medewerkers kan begeleiden en ze stappen ziet zetten.

Marco Pas

Zakelijke Acquisitiespecialist en Sales Support


Marco is sinds 2016 werkzaam bij Care2Contact. Begonnen in ‘de belzaal’ en inmiddels doorgegroeid naar de vaste kern van het zakelijke acquisitie team en medewerker Sales Support. Daarbij houdt Marco nauw contact met onze opdrachtgevers gedurende de projecten, zodat een ieder altijd op de hoogte is van de voortgang. Marco’s wil om te presteren maakt hem een waardevolle aanwinst voor ieder project.

Yander Bierman

Designer


Zijn design is niet meer weg te denken bij Care2Contact. Na zijn studie Vormgeving is Yander aan de slag gegaan bij Care2Contact en ontwerpt hij alle uitingen voor Care2Contact en veel van onze opdrachtgevers. Van huisstijl tot advertenties, van banners tot aan complete stands. In de uren dat Yander geen designwerk doet is hij een belangrijke waarde in het team dat de klanttevredenheid belletjes doet.

Care2Contact in 2018

312

Opdrachtgevers

178.369

Belpogingen

480.216

Gespreksminuten

30.923

Afspraken