Javascript is uitgeschakeldSchakel Javascript in in uw webbrowser om deze website te kunnen gebruiken.

Over ons

Care2Contact is actief sinds 2013 en bestaat inmiddels uit een team van ruim 10 specialisten. Zij ondersteunen u graag in de hedendaagse wereld van het klantcontact. Omdat wij ons als geen ander bewust zijn dat ons succes afhangt van onze medewerkers zetten we juist hier een stapje extra. 

Bij Care2Contact draait alles om de kernwaarden samen groeien, klantgerichtheid, innovatie en flexibel zijn. Bij Care2Contact is het onze missie waarde toe te voegen aan klantcontact, in welke vorm dan ook. Wij geloven namelijk dat een onderneming het verschil maakt in klantcontact. Goed klantcontact betekent een betere business. En juist daarom is het ons er alles aan gelegen u hierbij te ondersteunen.

Dat doen wij door het faciliteren van diensten en producten die het op het juiste moment in contact komen en blijven met (potentiële) relaties vergemakkelijkt. Deze tools zijn eenvoudig, slim en snel in gebruik. In ons werk staan uw doelstellingen, personeel en relaties centraal en werken wij op basis van meten (inzicht) = weten en ontwikkelen = groeien. Wij zijn daardoor voortdurend bezig met (door)ontwikkelen en introduceren van vernieuwende concepten, innovaties en houden trends en ontwikkelingen goed in de gaten. Dit heeft geresulteerd in een krachtige visie op klantcontact.

Door een forse groei in opdrachtgevers hebben wij in 2016 een nieuw pand betrokken aan de W.M. Dudokweg 9d in Heerhugowaard. Ons persoonlijke en transparante karakter is terug te vinden in ons kantoor, dat met veel glas prettig en open is. In augustus 2018 heeft Care2Contact Qualified2Produce overgenomen. De missie en visie van beide bedrijven bleken dermate goed bij elkaar te passen, dat dit (na een jarenlange samenwerking) een logische vervolgstap was. Qualified2Produce heeft zijn activiteiten onveranderd voortgezet, echter nu onder de vlag van Care2Contact. 

Benieuwd? Neem dan contact met ons op, wij maken graag kennis met u!

Care2Contact in cijfers

teller-icon-1.svg
301 opdrachtgevers
teller-icon-2.svg
178.349 belpogingen
teller-icon-3.svg
480.120 gespreksminuten
teller-icon-4.svg
30.923 afspraken
image-hhw.png
Development by
SchrijverBierman